Ervaringen van mensen in de praktijk

Deze ervaringen zijn geplaatst met toestemming van de desbetreffende personen.
Alle namen zijn in verband met de privacy gefingeerd!

27-5-2014
De kompres met Gember, zoals jij me hebt geadviseerd heeft een positieve uitwerking. Ik heb dat warme kompres een aantal keren een kwartiertje liggend op bed op de nierstreek gehad. Ik heb minder dorst en Ik kan zowel urine als ontlasting makkelijker ophouden nu als ik naar de wc moet. Ik merkte na de laatste keer dat er geen verdere positieve ontwikkelingen meer waren dus ik ben met deze aanpak gestopt nu. Ik dacht als ‘t niet meer nodig is, dan hoeft ‘t niet meer. Bedankt voor je advies; ‘t heeft positief gewerkt.
Groetjes, Tim Bedankt

22-2-2015
Hoi Ingrid, Ik ben kort geleden bij m’n internist geweest voor controle van mijn nierfunctie. De situatie is nu zo stabiel, dat ik nu nog niet aan de dialyse hoef volgens deze medische specialist. Samen met deze internist heb ik de ontwikkeling van de laatste tijd doorgenomen en daarbij bleek ‘t volgende. Sinds ongeveer een jaar staat m’n nierfunctie op vrijwel ‘t zelfde (heel lage) niveau. Wat mij opvalt is, dat die situatie is begonnen nadat ik op jouw advies die gember-aanpak heb toegepast. Volgens mijn inschatting is dus die gember-aanpak heel erg goed geweest. Ik wil je bedanken voor die goeie raad; dat was een was/is een uitstekend en professionele aanpak van je.
Nogmaals mijn dank! Groetjes Tim

Tim ~ Advies
Mijn hondje (reu) van 1 jaar oud, plaste constant binnen. Van alles geprobeerd, maar niets hielp. Totdat jij via een foto contact zocht…. Toen bleek dat hij zijn terrein aan het afbakenen was, daar ik telkens opnieuw met nieuwe hondengeurtjes thuis kwam vanwege mijn werk. Sinds dat contact heeft mijn hondje niet meer binnen gedaan. Ben weer opnieuw helemaal gelukkig met mijn hondje….
Dank je wel daarvoor!
Groetjes Anne
Anne ~ Hulp voor jouw dier
Dank je wel voor de geweldige ervaring veel opgeruimd maar vooral bedankt voor de goede begeleiding Ingrid
x Marjan
Marjan ~ Opstellingen
Dit was voor mij de tweede familie opstelling, net als de eerste keer ben ik heel neutraal zonder verwachtingen er heen gegaan, laten gebeuren wat zich aankondigt. Gezien mijn vraag, vond ik het heel mooi, hoe de energie zich ontwikkelde. Wat er zich afspeelde binnen ons gezin / familie, waar van sommige nog lasten mee droegen, die niet van hun waren. En wat belangrijk was dat ze hiervan verlost werden.
Ik kan het iedereen aan raden om het in ieder geval een keer te ervaren.
Groetjes Yvonne
Yvonne ~ Opstelling
Eerste indruk; Lijkt me interessant, wat zou ik ervan moeten verwachten?
Ik vond het goed gaan, zover als ik het kan beoordelen. Voor de toekomst zou ik nog wel een opstelling willen, maar als representant staan, dat denk ik niet.
Groetjes Denny
Denny ~ Representant bij een Opstelling
Super avond, heel veel gebeurt, fijne groep!
Groeten Jan
Jan ~ Opstelling
Je hebt me familie opstellingen vaker uitgelegd maar het is pas te begrijpen als je er zelf midden in staat! Wat een ervaring!!
Iets wat ik totaal niet verwachte en kon bedenken gebeurde. Ook het voelen van andere energieën, dat stukje is voor mij nog steeds niet te verklaren! Maar wat was het een mooie avond, met zelfs een lach en een traan, lekker jezelf zijn! Ook na de sessie voelde ik me goed, rustig, ik was het gevoel van ervoor kwijt.
Ik ben er veel mee bezig, mijn stukje heb ik losgelaten, en vind de situatie die daar ontstaan is mooi, en ben daar ook heel dankbaar voor dat ik dit stukje heb mogen beleven. Het heeft mij op dat gebied wat rust gegeven, maar ik weet wel dat ik er nog niet klaar mee ben, en dat er meerdere struikelblokken nog bij me zijn. Maar ik ga eerst deze ervaring een mooi plekje geven
Verder moet ik ook zeggen dat mijn lichaam heel moe was de volgende dag spierpijn in armen en benen, maar mijn hoofd had weer een beetje rust.
Ingrid, ontzettend bedankt voor de mooie en leerzame avond!
Je bent een topper, en ik ga mijn ervaringen delen, en ik hoop dat er een hele mooie toekomst komt, want zoiets mag niet verloren gaan!
Liefs Loes
Loes ~ Opstelling
Ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Het geeft mij meer rust, mijn zusje en ik kunnen beter met elkaar communiceren en er zijn een aantal puzzelstukjes voor mij op zijn plaats gevallen. Als ik iemand met een soort gelijk probleem tegen kom, zal ik het ze zeker aanrader om zich hierover te laten informeren.
Ik kan me wel wat makkelijker ontspannen sinds de opstelling. Hier had ik voorheen echt moeite mee.
Groetjes Tony
Tony ~ Opstelling
Ik ben de nuchterheid zelf en geloofde er allemaal niet zo in….. Voor mij was dit te veel hocus pocus….
Ik heb een opstelling meegemaakt en figurant mogen zijn. Hele vreemde gewaarwording. Ik voelde heel duidelijk wie ik was, maar kon het niet zeggen. Op een gegeven moment lag ik op de grond, rolden er tranen over mijn wangen (niet mijn verdriet) en kon ik me niet bewegen. Ik wou dat wel; ik wou mijn tranen wegvegen, maar kon het niet…… Echt heel vreemd.
In een andere opstelling voelde ik heel duidelijk dat ik “een probleem” was en niet gewenst ben.
Ik bleek een overgenomen last te zijn….. Ik voelde dit echt heel duidelijk…..echt heel vreemd!
Ingrid deed het heel erg goed. Leefde mee en speelde in op de veranderingen en gevoelens. Ze is vol empathie maar ook assertief. Het was een hele fijne avond. We hebben gelachen en gehuild, maar het was prettig. Bedankt!
Liefs Femke
Femke ~ Representant bij Opstellingen
De opstelling heeft mij veel inzicht verschaft, waarom dingen waren zoals ze zijn. Mooi is ook hoe je dingen ruimte geeft door ze te herkennen en erkennen. Super fijn dat ik de opstelling gedaan heb!
Linda
Linda ~ Opstellingen
Jij hebt mij verschillende keren iets verteld over familie opstellingen. Ik wist niet hoe ik me daar iets van voor moest stellen, totdat ik zelf een familie opstelling deed. Het is fantastisch.
Ik heb me al lange tijd niet zo goed gevoeld. Ik kan weer genieten. ik voel me geweldig.
Ik raad iedereen aan om een opstelling te doen.
Bij mij heeft het geholpen om een last op te ruimen. Ingrid bedankt voor alles. Manuela
Manuela ~ Opstelling
Nadat hond Pieter was weggelopen en er al een paar dagen geen zichtmeldingen meer binnen gekomen waren heb ik Ingrid gevraagd met Pieter contact te zoeken. Pieter verstopte zich in het bos en kwam niet meer te voorschijn.
Direct na contact van Ingrid kwam er weer een zichtmelding en er volgden elke dag nog meer. Uiteindelijk is Pieter op een mevrouw toegelopen en zij heeft hem kunnen pakken. Dierenambulance gebeld en nu is Pieter weer Thuis!! Dankjewel Ingrid!! Super Dankjewel.
Anouk
Anouk ~ Hulp bij jouw dier
Heel erg bedankt lieve Ingrid ! Ik heb in tijden niet zo lekker rustig ( vooral zonder nachtmerries en piekeren) geslapen als vannacht! Ook ik heb veel opgeruimd en het goede begin is gemaakt! Bedankt voor de super begeleiding !
Xxx Franka
Franka ~ Opstelling
Na een rumoerige tijd, bij praktijk Inanna terecht gekomen omdat ik me lusteloos voelde… Na een goed gesprek en een behandeling verder voelde ik vrijwel meteen verbetering. Van het dode vogeltje zoals ik me voelde heb ik tot laat in de avond ontzettend veel energie gehad. Ook de dagen erna voelde ik me stukken beter. Ook liep ik in een vruchtbaarheidskliniek al een tijdje… Via een begin van een familieopstelling erachter gekomen waar het probleem zat… En nu 2 maanden gelukkig in verwachting van ons eerste kindje! Kort om: het is een top praktijk met een ontzettend lieve eigenaresse die mij ongelooflijk geholpen heeft ! Zeker voor herhaling vatbaar. Ingrid ik kan je niet genoeg bedanken voor wat je voor me betekend hebt en nog doet!
Brigitte
Brigitte ~ Sessie
Ingrid, ik kan je vertellen dat ik erg onder de indruk ben van wat er uitgekomen is tijdens de familie opstelling. Ik heb de nacht er op goed geslapen en de volgende morgen voelde ik me heel blij en rustig. Ik heb het gevoel dat de woede (boosheid) die ik voelde aan het verminderen is.
Groetjes Vera
Vera ~ Opstelling
Ik vond het een fijne avond, heb me op geen enkel moment ongemakkelijk gevoeld. Ik voelde me heel vertrouwd bij jou. Het voelde veilig om mezelf te zijn en de dingen te laten gebeuren zoals ze gebeurden. Toch heel belangrijk voor zo’n avond. De opstelling heb ik als heel bevrijdend ervaren, ik heb er een goed gevoel over en doe zeker de volgende keer weer mee!
Groeten Bert
Bert ~ Opstelling
Verrassend mede omdat ik al bekend was, met wat er zoal kan gebeuren. Verrassend in de zin van, dat er van te voren niet echt een opstelling werd neergezet. (Dus alsof uit het niets een opstelling ontstond! – Bekend met een opstelling die word neer gezet door meer inzicht te krijgen hoe er in een gezin met elkaar werd / word om gegaan.)
Martine
Martine ~ Opstellingen
Dank je wel voor de geweldige ervaring veel opgeruimd maar vooral bedankt voor de goede begeleiding Ingrid.
Mario
Mario ~ Opstelling